راه های پیشگیری از اچ پی وی

مقالات اکسیر شهرک غرب

راه های پیشگیری از اچ پی وی

راه های پیشگیری از اچ پی وی

اچ پی وی یا ویروس پاپیلومای انسانی، عاملی است که در ابتلای بسیاری از افراد به بیماری‌هایی چون سرطان رحم، سرطان دهانه رحم و یا زگیل تناسلی نقش دارد. ویروس پاپیلومای انسانی عمدتا از طریق تماس جنسی از انسان به انسان منتقل می‌شود. این ویروس معمولا بدون علامت است. بسیاری از افراد بدون انجام اقدام خاصی و به‌صورت خود به خود درمان می‌شوند؛ اما در برخی موارد نیز ممکن است اچ پی وی عوارض جدی‌ای مانند سرطان را به همراه داشته باشد.

علائم ویروس اچ پی وی

ویروس اچ پی وی معمولا علائم خاصی ندارد اما ممکن است در برخی موارد، نشانه‌های زیر بروز پیدا کنند:

1- زگیل‌های جنسی: زگیل‌های کوچک در ناحیه تناسلی یا دهانه رحم، ممکن است از علائم ویروس اچ پی وی باشد.

2- تغییرات در سلول‌های پوستی: برخی از افراد ممکن است تغییرات غیرطبیعی‌ای را در سلول‌های پوستی خود مشاهده کنند؛ مانند زخم در ناحیه تناسلی.

3- علائم عفونت‌های جنسی: ممکن است در برخی موارد علائمی مانند سوزش، درد و یا خونریزی از ناحیه تناسلی اتفاق بیافتد که ناشی از عفونت‌های جنسی است.

مهم است بدانید که در بسیاری از موارد اچ پی وی بدون علائم خاصی است و فرد مبتلا، هیچ نشانه‌ای از بیماری ندارد. این شکل از ویروس اچ پی وی، معمولا منجر به سرطان نمی‌شود.

عوارض ویروس اچ پی وی

ویروس اچ پی وی ممکن است عوارض زیر را به همراه داشته باشد:

1- زگیل‌های جنسی: یکی از علائم اصلی اچ پی وی، زگیل‌های جنسی هستند. این زگیل‌ها در ناحیه تناسلی و یا در دهانه رحم ایجاد می‌شود و می‌توانند منجر به عوارض روانی برای فرد شود.

2- سرطان: در برخی از موارد، اچ پی وی ممکن است منجر به سرطان رحم و یا سرطان دهانه رحم شود. اگر عفونت‌های جنسی در طولانی مدت درمان نشوند، زنان در معرض خطر بالای ابتلا به اچ پی وی قرار خواهند گرفت.

3- زگیل‌های کوندیلوماتا: این‌گونه از زگیل‌ها معمولا در ناحیه تناسلی ظاهر می‌شوند و منجر به تغییر شکل ناحیه تناسلی مردانه و زنانه می‌شود.

راه‌های پیشگیری از ویروس اچ پی وی

1- واکسیناسیون برای پیشگیری از اچ پی وی: واکسن‌های مخصوص برای جلوگیری از ابتلا به سرطان از طریق اچ پی وی، توصیه می‌شوند. این واکسن‌ها معمولا در سنین نوجوانی و جوانی تزریق می‌شوند اما ممکن است در برخی از موارد برای افراد بالغ نیز توصیه شوند.

2- استفاده از کاندوم: استفاده از کاندوم‌ها در هنگام روابط جنسی می‌تواند از انتقال عفونت‌های جنسی تا حدودی جلوگیری کند.

3- شناسایی زودرس علائم و عوارض: مراجعه به پزشک و انجام بررسی‌های پیشگیرانه مانند آزمایش‌های اسکرینینگ، برای تشخیص زودرس تغییرات غیرطبیعی در سلول‌های پوستی و اندام تناسلی در پیشگیری از تبدیل آنها به خطرات جدی، کمک کننده است.

ساختمان اکسیر با داشتن پزشکان مجرب با هدف  تقویت قوای جنسی و درمان اچ پی وی، راهی برای درمان اختلالات جنسی و اچ پی وی است. اکسیر شهرک غرب با داشتن تجهیزات پزشکی و روش های پزشکی مدرن، به بیماران خود در ارائه خدمات درمانی کامل و شفاف کمک می کند. شما می تواند جهت مشاوره با پزشکان با راه ارتباطی زیر تماس بگیرید.

زیبایی و سلامتی حق شماست

021-88361343 021-86127421 09120438945 official_exir
برای مشاوره تخصصی با مشاورین اکسیر شهرک غرب تماس بگیرید

 

راه‌های درمان ویروس اچ پی وی

 در بسیاری از موارد، افراد مبتلا به ویروس اچ پی وی بدون درمان خاصی و از طریق سیستم ایمنی بدن خود، به طور طبیعی از شر این ویروس خلاص ‌می‌شوند. اما درصورتی که عوارض جدی ایجاد شده باشد و عفونت مزمن در بدن فرد بوجود آمده باشد، نیاز است که راهکارهای درمانی مورد استفاده قرار بگیرند. برخی از این راهکارها عبارتند از:

1- درمان زگیل‌های جنسی: متداول‌ترین روش‌های درمان زگیل‌های جنسی شامل استفاده از لیزر و کرایو است 

2- درمان عارضه‌های پیش سرطانی: برای عوارضی که ممکن است به سرطان منجر شوند، مانند زگیل‌های باز، لیزر، جراحی، الکتروگوکولاسیون و درمان‌های مخصوصی از این قبیل مورد استفاده قرار می‌گیرند.

3- استفاده از واکسن‌های مخصوص اچ پی وی: واکسن‌های مخصوصی برای پیشگیری از سرطان وجود دارند که توصیه می‌شود افراد مبتلا به اچ پی وی آن‌ها را تزریق کنند.

چه افرادی در معرض ابتلا به ویروس اچ پی وی هستند؟

1- افرادی که روابط جنسی فعالی دارند.

2- افرادی که به تازگی اولین رابطه جنسی خود را پشت سر گذاشته‌اند و مراقبت‌های بهداشتی لازم را رعایت نکرده‌اند.

3- افرادی که شرکای جنسی زیادی دارند.

4- افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند.

5- افرادی که از مواد مخدر و یا الکل استفاده می‌کنند.

نتیجه گیری

به طور کلی، هر فردی در تماس با ویروس اچ پی وی، می‌تواند به این ویروس مبتلا شود. مهم است که نکات مراقبتی را همیشه در نظر داشته باشید و به صورت منظم توسط پزشک ویزیت شوید. لازم است بدانید که اچ پی وی فقط مختص به زنان نیست و مردان نیز ممکن است به این ویروس مبتلا شوند. با رعایت بهداشت و انجام رفتارهای پیشگیرانه، از خطر ابتلا به اچ پی وی، در امان بمانید.



این پست از نظر شما چطوری بوده؟

روی ستاره ها برای امتیازدهی کلیک کنید

(میانگین امتیاز از رای)




ارسال یک نظر لغو بازخورد

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرات شما (0)

021-88361343
09120438945
official_exir