مزایا و معایب رژیم گیاهخواری چیست ؟!

مزایا و معایب رژیم گیاهخواری چیست ؟!

منافع و مضرات گیاهخواری

 

مقاله « مزایا و معایب رژیم گیاهخواری چیست ؟! »  از زیر مجموعه مقالات   رازهای زیبایی و سلامت است ؛   که توسط پزشکان تغذیه اکسیر شهرک غرب برای شما دوستان عزیز گرد آوری شده است این مقالات از جدیدترین تحقیقات دانشگاه های معتبر دنیا استخراج شده اند  و به زبان فارسی ترجمه شده اند .


هرماه خبرهای جدید تغذیه ای در خبرهای مربوط به سلامت برجسته می شود: ماهی شما را می کشد !!! ماهی بسیار سالم است ؛ روغن نارگیل هدیه ای بهشتی است، روغن نارگیل شما را می کشد !!!  و به بخشی از این چالش همیشگی، مربوط به ابعاد کوچک مطالعاتی است که خبرها بر مبنای آن تنظیم می شوند و بهتر است در حد پژوهش صرف باقی بمانند. همچنین نقش رژیم غذایی محیط و ژنتیک در این تحقیقات نادیده گرفته می شود. واضح است این موضوع بر نحوه تعامل ما با غذا تاثیرگذار است و رژیم غذایی سالم واحدی وجود ندارد. شاید بهترین توصیه این باشد: غذا بخورید، غذای واقعی و نه فرآوری شده و نه زیاد که بیشترش را گیاهان تشکیل میدهند. اما واقعا ارزش غذایی گیاهان چیست؟!  و رژیم های گیاه خواری  آن طور که گفته می شود، مفید است؟

 

رژیم گیاه خواری

 

رژیم گیاه خواری


تیمی از محققان اتریشی با بررسی بیشتر از ۱۵ هزار اتریشی بزرگتر از ۱۵ سال مشخص کردند که رژیم های تمام گیاهخواری بیشتر گیاه خواری و گاهی در گیاه خواری، چه تاثیری بر سلامت ما دارند. این گروه پژوهشی ، از بین این ۱۵ هزار نفر، داده های ۱۳۲۰ نفر شامل ۳۳۰ گیاهخوار، ۳۳۰ گوشت خوار که مقادیر زیادی میوه و سبزی می خوردند، ۳۳۰ گوشت خوار که مقادیر زیادی گوشت نمی خوردند و ۳۳۰ گوشتخوار را که گوشت سهم عمده رژیم غذایی شان بود، بررسی کردند. آنها جنسیت، سن و شرایط اقتصادی اجتماعی این افراد را هم در تشکیل این گروهها در نظر گرفتند.


نتایج این بررسی نشان داد هرچند گیاه خواری فواید زیادی دارد اما نتایج نشان داد گیاهخواران صرف، وضع سلامت ضعیف تره پیش آگهی بدتر در بهبود بیماری ها، مراجعه بیشتر به مراکز درمانی و بیماری مزمن بیشتری دارند. آنها همچنین نرخ بروز بالای سرطان و اختلالات اضطرابی و افسردگی ای گیاهخواران کشف کردند و در کل نتایج نشان داد که این افراد از بیماری های مزمن بیشتری رنج برده و در مقایسه با کسانی که گاه گاه گوشت می خورنده داروی بیشتری مصرف می کنند. اما این نتایج همچنین نشان داد گیاه خواران کمتر چاق هستند و کمتر از بروز بیماری های قلبی و عروقی و میزان بالای کلسترول رنج می برند. همچنین این نتایج نشان داد دیابت نوع ۲ در گیاه خوران به شدت نادر است. همچنین بررسی عادات این افراد نشان داد، آنها بیشتر ورزش می کننده کمتر سیگار می کشند و الكل می خورند. همچنین مشخص شدو کسانی که گوشت نقش مهمی در و رژیم غذایی شان دارد، وزن بیشتر و مشکلات قلبی و عروقی بیشتری دارند. در مجموع، گوشتخواران گاه گاه اوضاع سلامتی بهتری را در این پژوهش نشان دادند. بنابراین همچنان با ایده اصلی در سلامت تغذیه این است  غذا بخورید، غذای واقعی که بیشترش را گیاهان تشکیل می دهند

 

رژیم گیاه خواری

021-88361343
09120438945
exir_shahrak_gharb